Terug laten bellen

Laat u terug bellen

077 462 1898

Maak een afspraak

Laat u adviseren

Maak vrijblijvend een afspraak.

Aanbiedingen

 


         

Showroomkeuken Schmidt Maryville

Deze elegante landelijke lichtgrijze eiken grijze keuken mag onze showroom gaan verlaten. De kasten zijn binnen en buiten volledig in kleur. Alle fronten en lades zijn voorzien van demping.

De keuken bestaat uit een pilaster, 60 cm brede halfhoge kast t.b.v. de 122 cm hoge Etna koeler en een korflade, een pilaster, 60 cm brede AEG vaatwasser, pilaster, 80 cm brede spoelkast voorzien van uittrekelementen waarvan 1 met afvalemmers, pilaster, hoekonderkast met Le Mans systeem (volledig uitzwenkbare draaiplateau’s), 50 cm brede ladeblok met 1 lade, 1 korflade en 1 grote korflade, pilaster, zwart 90 cm breed Infusion Falcon fornuis met inductiekookplaat en 2 heteluchtovens en 1 grill (linksboven), pilaster, 50 cm brede ladeblok met 1 lade, 1 korflade en 1 grote korflade en 1 pilaster. Vervolgens gaan we naar de boven elementen, ook hier beginnen we met een pilaster, 1x 45 cm brede bovenkast met draaideur en 2 verstelbare legplanken, 1x 90 cm brede bovenkast met glasdeuren met helder glas en roedels en 2 glazen verstelbare legplanken, 1x 45 cm brede bovenkast met draaideur en 2 verstelbare legplanken 1 pilaster, legplanken met landelijke schapdragers, 1 schouw met een Franke afzuigunit met randafzuiging en als laatste nog een legplank met landelijke schapdragers inclusief ledverlichting in de bodems van alle bovenkasten en alle wandschappen.
Op de keuken ligt een 4 cm dik composieten werkblad in de prachtige kleur Belgian Blue (Belgische hardsteen look-a-like). Het werkblad is voorzien van een onderbouwspoelbakuitsparing inclusief zwarte composieten Caressi spoelbak en een landelijke rvs kraan. Ook de 4 cm hoge opstaande randjes (de smetlijsten) zijn bij de keuken inbegrepen.

Afmetingen keuken: 335x272 cm.
 
Netto verkoopprijs: VERKOCHT

Zie meer foto's van deze keuken: Bekijk document    

         

Showroomkeuken Schröder Ripieno

VERKOCHT!

Zie meer foto's van deze keuken:  Bekijk document 


 

         

Showroomkeuken Schröder Split-Oak

Deze elegante greeploze ruw eiken keuken mag onze showroom gaan verlaten. De kasten zijn binnen en buiten in kleur volledig in kleur. Alle fronten en lades zijn voorzien van demping.

De keuken bestaat uit een 100 cm brede ladeblok, 60 cm brede ladeblok, 80 cm brede spoelkast met laden en afvalsysteem, Etna vaatwasser, halfhoge kast met Etna combi in de kleur zwart en een Pelgrim koeler. Verder zitten er twee 80 cm brede bovenkasten voorzien van ledverlichting in de keuken. De bovenkasten hebben een klepdeur. De fronten van de bovenkasten zijn van zwart staal en zwart glas.
Op de keuken ligt een composieten werkblad met marmer-optiek net zoals de opstaande composieten rand. In het blad ligt een Atag inductiekookplaat met 5 zones en een strakke geïntegreerde rvs spoelbak. Ook de kraan en de zeeppomp zijn van rvs. De diagonale Franke wandschouw kap direct aan de achterzijde de lucht naar buiten afvoeren indien uw situatie dit toe zou laten.

Afmetingen keuken: 360,5x60 cm.
 
Netto verkoopprijs € 15.278,- NU voor € 7948,-- (Afhaalprijs)

Zie meer foto's van deze keuken:   Bekijk document  


  

 

 

        

Demo-showroomkeuken Ballerina Steeneiken

Deze stoere greeploze steeneiken-kleurige demo-keuken gecombineerd met antracieten elementen mag onze showroom gaan verlaten. De kasten zijn in de kleur antraciet aan binnen- en buitenkant. Alle fronten en (korf)lades zijn voorzien van demping. Het scharnierwerk en de (korf)laden zijn van het merk Grass.

De keuken bestaat uit een 5 cm breed passtuk, een 60 cm brede onderkast met laden, 120 cm brede kast met 2 draaideuren met daarachter legplanken en de afvoer van de kookplaatafzuiging, een 60 cm brede kast met laden en afvalsysteem, sierstollenwand met greeploze greeplijst, 60 cm brede ladeblok, 120 cm brede ladeblok, Le Mans hoekkast met volledig uitzwenkbare draaiplateau’s, 60 cm brede spoelkast, vaatwasser en een passtuk.
De hoge kastenwand bestaat uit 4 halfhoge kasten, 1 voorzien van korfladen, 1 voorzien van nis met AEG grote combi-stoomoven en laden achter een deur, 1 voorzien van een nis met AEG combi-stoomoven en daaronder de vacumeerlade en legplanken achter een draaideur en 1 kast voorzien van de AEG koeler met 0 Graden zone. De hoge kasten zijn voorzien van een antraciet kleurige ombouw inclusief RGB-ledverlichting. Ook de 2 bovenkasten met zwart glazen middenstrook en verlichting in de bodem zijn inbegrepen.
Op de keuken ligt een wit composieten werkblad afgewerkt met een composieten opstaand randje. In het werkblad is een strakke ruime geïntegreerde rvs spoelbak verwerkt. Tevens is de keuken voorzien van een ruime kookplaat met bladafzuiging en een plasmafilter. De rvs kraan is een Quooker voor warm, koud, kokend, gekoeld én bruisend water.

Afmetingen                              : 250x306,6 cm                                                           Afmeting hoge kasten             : 262,5 cm (237 cm hoog)
Bovenkasthoogte:                    : 91 cm
 
Netto verkoopprijs € 24.344,- NU voor € 15.742,-- (Afhaalprijs)

Zie meer foto's van deze keuken: Bekijk document          


 

         

Kwaliteits-Voordeelkeukens!

Samen met onze huisleveranciers hebben wij een zeer scherp geprijsde voordeellijn samengesteld zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit! De keukens zijn leverbaar in de 40 meest actuele kleuren (waaronder ook moderne houtsoorten en hoogglans gelakte kleuren zoals op de foto). Tevens zijn ze leverbaar in verschillende modellen en opstellingen. Standaard zijn ook deze keukens uitgerust met demping op lades en deuren van het scharniermerk Blum (hoogwaardige kwaliteit)! Daarbij hoeft u de kasten niet zelf in elkaar te schroeven! Ook het multiplex werkblad met kleur naar keuze is in de prijs inbegrepen. Verder is het werkblad voorzien van een geïntegreerde spoelbak en een strakke eenhendel-mengkraan.

Apparaten-specificaties:
- Vaatwasser, A+AA, 10,9 liter waterverbruik, 6 programma's, 49 dB, 12 couverts, startuitstel.
- 90 cm blokschouw, rvs, 550 m3/h, 4 standen, 3 metalen vetfilters.
- 4-pits gaskookplaat, vonkontsteking, 2 bandenstalen pandragers, 7,5 kW (Kookt u liever op inductie, ook dat kan al vanaf een meerprijs van € 138,-.)
- Combimagnetron, rvs, 34 liter inhoud, 900 W, hete-lucht, grill
- Koeler, nis 88,138 liter inhoud, A+, glazen draagplateaus
- Vanaf 4 apparaten van hetzelfde merk ontvangt u tevens 5 jaar garantie op uw apparatuur!

Afmetingen: 320 cm, Diepte: ca. 60 cm, Hoogte: ca. 217 cm.

Netto verkoopprijs € 3.950,- (Afhaalprijs)