Terug laten bellen

Laat u terug bellen

077 462 1898

Maak een afspraak

Laat u adviseren

Maak vrijblijvend een afspraak.

Aanbiedingen

         

Showroomkeuken Schröder Incavo

VERKOCHT!
Zie meer foto's van deze keuken: Bekijk document  


  


         

Showroomkeuken Schröder Malaga

Deze strakke tijdloze eiken keuken mag onze showroom gaan verlaten. De kasten zijn binnen en buiten volledig in de kleur Magnolia. Alle fronten en lades zijn voorzien van demping. Zowel de fronten als de stollenwanden zijn van gefineerd eiken. De fronten zijn voorzien van rillen om de 10 cm. De rvs knopgreep is decent aanwezig in het geheel. Het kook- en spoelgedeelte is uitgevoerd met extra diepe kasten zodat het werkblad 75 cm diep is!

De keuken bestaat uit een 2,5 cm dikke stollenwand, onderkast met draaideur en daarachter 3 binnen(korf)laden, een 60 cm brede spoelkast voorzien van een aluminium beschermbodem, afvalsysteem en handdoekenrek, 60 cm brede luxe AEG vaatwasser met comfortlift, 1 ladeblok voorzien van 1 lade met bestekindeling en 2 korfladen, 2,5 cm dikke stollenwand. Aan de overzijde staat een 5 cm dikke stollenwand, 60 cm brede halfhoge kast voorzien van een AEG combi-stoomoven en een draaideur met daarachter legplanken, een halfhoge kast met een luxe AEG combi met daaronder een 102 cm hoge vriezer, een halfhoge kast met een luxe AEG combi met daaronder een 102 cm hoge koeler, een 5 cm dikke stollenwand en een 5 cm dik afdekpaneel.
Het bovenkastgedeelte bestaat uit een 2,5 cm dikke stollenwand, twee 90 cm brede klepkasten voorzien van geïntegreerde ledverlichting in de bodem, één 90 cm breed front t.b.v. de geïntegreerde afzuigkap.
Het stoere kunststof werkblad in beton-look zorgt voor een mooi totaalplaatje. In het werkblad is een luxe ruime strakke geïntegreerde rvs Franke spoelbak verwerkt. De Grohe kraan en de zeeppomp zijn ook bij de keuken inbegrepen. De 25 cm hoge MDF rugwand is nog naar wens op hoogte te maken.

Afmetingen kook- en spoelgedeelte: 275,5x75 cm.
Afmetingen halfhoge kasten: 190x60x187 cm.
Indien de 2 gedeelte aan elkaar komen: 465,5x75/60 cm
 
Netto verkoopprijs € 19.542,- NU voor € 9950,-- (Afhaalprijs)

Zie meer foto's van deze keuken: Bekijk document         

 


 

         

Kwaliteits-Voordeelkeukens!

Samen met onze huisleveranciers hebben wij een zeer scherp geprijsde voordeellijn samengesteld zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit! De keukens zijn leverbaar in de 40 meest actuele kleuren (waaronder ook moderne houtsoorten en hoogglans gelakte kleuren zoals op de foto). Tevens zijn ze leverbaar in verschillende modellen en opstellingen. Standaard zijn ook deze keukens uitgerust met demping op lades en deuren van het scharniermerk Blum (hoogwaardige kwaliteit)! Daarbij hoeft u de kasten niet zelf in elkaar te schroeven! Ook het multiplex werkblad met kleur naar keuze is in de prijs inbegrepen. Verder is het werkblad voorzien van een geïntegreerde spoelbak en een strakke eenhendel-mengkraan.

Apparaten-specificaties:
- Vaatwasser, A+AA, 10,9 liter waterverbruik, 6 programma's, 49 dB, 12 couverts, startuitstel.
- 90 cm blokschouw, rvs, 550 m3/h, 4 standen, 3 metalen vetfilters.
- 4-pits gaskookplaat, vonkontsteking, 2 bandenstalen pandragers, 7,5 kW (Kookt u liever op inductie, ook dat kan al vanaf een meerprijs van € 138,-.)
- Combimagnetron, rvs, 34 liter inhoud, 900 W, hete-lucht, grill
- Koeler, nis 88,138 liter inhoud, A+, glazen draagplateaus
- Vanaf 4 apparaten van hetzelfde merk ontvangt u tevens 5 jaar garantie op uw apparatuur!

Afmetingen: 320 cm, Diepte: ca. 60 cm, Hoogte: ca. 217 cm.

Netto verkoopprijs € 3.795,- (Afhaalprijs)


 

 

 

         

Met ETNA op Roompot-vakantie!

Bij aanschaf van 5 ETNA apparaten uit minimaal 4 verschillende productgroepen in één aankoop ontvangt u in de actieperiode (1 november 2017 t/m 30 september 2018) een Roompot vakantievoucher t.w.v. € 400,- voor een weekend of een midweek naar een Roompot vakantiepark cadeau! 

Na aankoop van de 5 ETNA apparaten moet u het aanmeldformulier invullen op www.etna.nl/roompot. Zodra het aanmeldformulier volledig is ingevuld en het aankoopbewijs is geuploadt ontvangt u binnen 3 werkdagen een email waarin een unieke code staat. Met deze code kunt u naar de website www.roompot.nl/etna om een boeking te plaatsen. De actiecode is slechts 1 keer geldig. Een eventuele meerprijs dient direct afgerekend te worden met Roompot Vakanties.
(*Vraag naar de voorwaarden)