Terug laten bellen

Laat u terug bellen

077 462 1898

Maak een afspraak

Laat u adviseren

Maak vrijblijvend een afspraak.

Aanbiedingen


         

Showroomkeuken Schmidt Maryville

Showroomkeuken Schmidt Maryville
Deze prachtig landelijke muscade kleurige eiken keuken mag onze showroom gaan verlaten. De kasten zijn binnen en buiten in de kleur crème Oxford en alle fronten en lades zijn voorzien van demping. Tevens zijn alle korfladen voorzien van anti-slipmatten. De fronten zijn van massief eiken met een gefineerd binnenpaneel.

De keuken bestaat uit een 5 cm dikke pilaster, halfhoge kast (voor bijv. vrijstaande magnetron achter de bovenste deur), 5 cm dikke pilaster, 50 cm brede ladeblok, 50 cm brede ladeblok, Le Mans hoekkast (voorzien van 2 volledig uitzwenkbare draaiplateau’s), 5 cm dikke pilaster, 80 cm brede spoelkast voorzien van een luxe afvalsysteem en een aluminium beschermbodem, 5 cm dikke pilaster, 60 cm breed vaatwasserfront, 5 cm dikke pilaster, plinten en sierbalk t.b.v. montage aan de onderzijde van voornoemde elementen, Schapjes met verlichting en legplankdragers, vrij hangende schouw, 5 cm dikke bovenkast pilaster, 45 cm brede bovenkast, 90 cm brede bovenkast met 2 fronten voorzien van glas en glazen legplanken, 45 cm brede bovenkast, 5 cm dikke bovenkast pilaster, inclusief krans- en lichtlijsten.
Zwevende dressoirkast voorzien van een onderkast met 2 draaideuren en 2 laden, een nis met een legplank, 1 bovenkast met 2 fronten voorzien van glas en glazen legplanken. De dressoirkast is voorzien van 5 cm dikke pilasters aan het begin en aan het eind, uiteraard horen de krans- en lichtlijsten er ook bij.
Het composieten werkblad is in de prachtige imitatiekleur van Belgische hardsteen Belgian Bleu uitgevoerd. In het werkblad is tevens een Franke onderbouwspoelbak verwerkt. Het werkblad is afgewerkt d.m.v. smetlijsten (opstaande composieten rand van 4 cm hoog). Verder is de keuken compleet uitgerust met een Inventum koeler, 100 cm breed Luxe Pelgrim fornuis met een dubbele oven en gaskookplaat, luxe Pelgrim afzuigkap met randafzuiging en een luxe 60 cm brede AEG vaatwasser. De ledverlichting in de schapjes en de bovenkasten en de landelijke massief rvs kraan zijn uiteraard ook inbegrepen.

 

Afmetingen keuken: 335x270 cm, Diepte: ca. 60 cm, Hoogte: ca. 233 cm.
Afmetingen dressoirkast: 100 cm, Diepte: 38 cm, Hoogte: 211 cm.


VERKOCHT!

Zie meer foto's van deze keuken: Bekijk document 


  


         

Showroomkeuken Schmidt Cloud

Deze stoere keuken met zwevend gedeelte mag onze showroom gaan verlaten. De fronten zijn in de kleuren Cloud (grijs) en Canyon (hout-kleurig). De kasten zijn binnen en buiten volledig in kleur van de betreffende frontkleur, tevens zijn alle fronten en lades voorzien van demping. De (korf)laden zijn standaard voorzien van anti-slipmatten en ook nog eens voorzien van Servo-drive (automatisch elektrisch openen na het drukken op een front/greep.) De stoere rvs staafgreep zorgt voor een robuuste uitstraling van de keuken!
De keuken bestaat uit de volgende elementen:
5 cm dikke stollenwand, 100 cm brede ladeblok met daarachter een korflade en een apart uittrekbare binnenlade inclusief kunststof bestekindeling, 60 cm breed vaatwasserfront, 100 cm brede spoelkast voorzien van 2 korfladen waarvan de    bovenste is voorzien van een sifonuitsparing en de onderste van een afvalsysteem met metalen afdekplaat/deksel, 5 cm dikke stollenwand, 60 cm brede hoge kast voorzien van een klepdeur met daarachter 1 legplank, 1 blende, 1 nis t.b.v. de combi en 1 draaideur met daarachter de nis van de koeler, 30 cm brede hoge apothekerskast, 10 cm brede vulstrook indien nodig, Rugwandpaneel en een 100 cm brede bovenkast voorzien van 2 glazen, legplanken en een verlichtingsbodem.

Het 5 cm dikke multiplex werkblad is uitgevoerd in dezelfde kleur als de hout-kleurige bovenkasten. Tevens is er af fabriek een geïntegreerde rvs spoelbak in gemonteerd. Verder is de keuken compleet uitgerust met een Airo Design afzuigkap, Inventum inductiekookplaat, Constructa vaatwasser, Constructa combi en een 88 cm hoge Constructa koeler. De massief rvs kraan van Franke is uiteraard ook bij de keuken inbegrepen.

Afmetingen: 361 cm, Diepte: ca. 60 cm, Hoogte: ca. 218 cm.

Netto verkoopprijs € 8.047,- NU voor € 3965,-- (Afhaalprijs)

Zie meer foto's van deze keuken: Bekijk document            

 


 

         

Kwaliteits-Voordeelkeukens!

Samen met onze huisleveranciers hebben wij een zeer scherp geprijsde voordeellijn samengesteld zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit! De keukens zijn leverbaar in de 40 meest actuele kleuren (waaronder ook moderne houtsoorten en hoogglans gelakte kleuren zoals op de foto). Tevens zijn ze leverbaar in verschillende modellen en opstellingen. Standaard zijn ook deze keukens uitgerust met demping op lades en deuren van het scharniermerk Blum (hoogwaardige kwaliteit)! Daarbij hoeft u de kasten niet zelf in elkaar te schroeven! Ook het multiplex werkblad met kleur naar keuze is in de prijs inbegrepen. Verder is het werkblad voorzien van een geïntegreerde spoelbak en een strakke eenhendel-mengkraan.

Apparaten-specificaties:
- Vaatwasser, A+AA, 10,9 liter waterverbruik, 6 programma's, 49 dB, 12 couverts, startuitstel.
- 90 cm blokschouw, rvs, 550 m3/h, 4 standen, 3 metalen vetfilters.
- 4-pits gaskookplaat, vonkontsteking, 2 bandenstalen pandragers, 7,5 kW (Kookt u liever op inductie, ook dat kan al vanaf een meerprijs van € 138,-.)
- Combimagnetron, rvs, 34 liter inhoud, 900 W, hete-lucht, grill
- Koeler, nis 88,138 liter inhoud, A+, glazen draagplateaus
- Vanaf 4 apparaten van hetzelfde merk ontvangt u tevens 5 jaar garantie op uw apparatuur!

Afmetingen: 320 cm, Diepte: ca. 60 cm, Hoogte: ca. 217 cm.

Netto verkoopprijs € 3.795,- (Afhaalprijs)


 

 

 

         

Met ETNA op Roompot-vakantie!

Bij aanschaf van 5 ETNA apparaten uit minimaal 4 verschillende productgroepen in één aankoop ontvangt u in de actieperiode (1 november 2017 t/m 30 september 2018) een Roompot vakantievoucher t.w.v. € 400,- voor een weekend of een midweek naar een Roompot vakantiepark cadeau! 

Na aankoop van de 5 ETNA apparaten moet u het aanmeldformulier invullen op www.etna.nl/roompot. Zodra het aanmeldformulier volledig is ingevuld en het aankoopbewijs is geuploadt ontvangt u binnen 3 werkdagen een email waarin een unieke code staat. Met deze code kunt u naar de website www.roompot.nl/etna om een boeking te plaatsen. De actiecode is slechts 1 keer geldig. Een eventuele meerprijs dient direct afgerekend te worden met Roompot Vakanties.
(*Vraag naar de voorwaarden)