Terug laten bellen

Laat u terug bellen

077 462 1898

Maak een afspraak

Laat u adviseren

Maak vrijblijvend een afspraak.

Aanbiedingen

 


         

Showroomkeuken Schmidt Maryville

VERKOCHT!

Zie meer foto's van deze keuken: Bekijk document   


 

         

Showroomkeuken Schröder Ripieno

VERKOCHT!

Zie meer foto's van deze keuken:  Bekijk document 


 

         

Showroomkeuken Schröder Split-Oak

Deze elegante greeploze ruw eiken keuken mag onze showroom gaan verlaten. De kasten zijn binnen en buiten in kleur volledig in kleur. Alle fronten en lades zijn voorzien van demping.

De keuken bestaat uit een 100 cm brede ladeblok, 60 cm brede ladeblok, 80 cm brede spoelkast met laden en afvalsysteem, Etna vaatwasser, halfhoge kast met Etna combi in de kleur zwart en een Pelgrim koeler. Verder zitten er twee 80 cm brede bovenkasten voorzien van ledverlichting in de keuken. De bovenkasten hebben een klepdeur. De fronten van de bovenkasten zijn van zwart staal en zwart glas.
Op de keuken ligt een composieten werkblad met marmer-optiek net zoals de opstaande composieten rand. In het blad ligt een Atag inductiekookplaat met 5 zones en een strakke geïntegreerde rvs spoelbak. Ook de kraan en de zeeppomp zijn van rvs. De zwarte Zanussi blokschouw is ook inbegrepen.

Afmetingen keuken: 360,5x60 cm.
 
Netto verkoopprijs € 15.278,- NU voor € 5.697,-- (Afhaalprijs)

Zie meer foto's van deze keuken:   Bekijk document  


  

 

 

        

Demo-showroomkeuken Ballerina Steeneiken

Deze stoere greeploze steeneiken-kleurige demo-keuken gecombineerd met antracieten elementen mag onze showroom gaan verlaten. De kasten zijn in de kleur antraciet aan binnen- en buitenkant. Alle fronten en (korf)lades zijn voorzien van demping. Het scharnierwerk en de (korf)laden zijn van het merk Grass.

De keuken bestaat uit een 5 cm breed passtuk, een 60 cm brede onderkast met laden, 120 cm brede kast met 2 draaideuren met daarachter legplanken en de afvoer van de kookplaatafzuiging, een 60 cm brede kast met laden en afvalsysteem, sierstollenwand met greeploze greeplijst, 60 cm brede ladeblok, 120 cm brede ladeblok, Le Mans hoekkast met volledig uitzwenkbare draaiplateau’s, 60 cm brede spoelkast, vaatwasser en een passtuk.
De hoge kastenwand bestaat uit 4 halfhoge kasten, 1 voorzien van korfladen, 1 voorzien van nis met AEG grote combi-stoomoven en laden achter een deur, 1 voorzien van een nis met AEG combi-stoomoven en daaronder een warmhoudlade en legplanken achter een draaideur en 1 kast voorzien van een ruime 140 cm hoge Pelgrim koeler. De hoge kasten zijn voorzien van een antraciet kleurige ombouw inclusief RGB-ledverlichting. Ook de 2 bovenkasten met zwart glazen middenstrook en verlichting in de bodem zijn inbegrepen.
Op de keuken ligt een wit composieten werkblad afgewerkt met een composieten opstaand randje. In het werkblad is een strakke ruime geïntegreerde rvs spoelbak verwerkt. Tevens is de keuken voorzien van een ruime kookplaat met bladafzuiging en een plasmafilter. Ook een rvs kraan is inbegrepen.

Afmetingen                              : 250x306,6 cm                                                           Afmeting hoge kasten             : 262,5 cm (237 cm hoog)
Bovenkasthoogte:                    : 91 cm
 
Netto verkoopprijs € 24.344,- NU voor v.a. € 9.999,-- (Afhaalprijs)

Zie meer foto's van deze keuken: Bekijk document          


 

 

         

Kwaliteits-Voordeelkeukens!

Samen met onze huisleveranciers hebben wij een zeer scherp geprijsde voordeellijn samengesteld zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit! De keukens zijn leverbaar in de 40 meest actuele kleuren (waaronder ook moderne houtsoorten en hoogglans gelakte kleuren zoals op de foto). Tevens zijn ze leverbaar in verschillende modellen en opstellingen. Standaard zijn ook deze keukens uitgerust met demping op lades en deuren van het scharniermerk Blum (hoogwaardige kwaliteit)! Daarbij hoeft u de kasten niet zelf in elkaar te schroeven! Ook het multiplex werkblad met kleur naar keuze is in de prijs inbegrepen. Verder is het werkblad voorzien van een geïntegreerde spoelbak en een strakke eenhendel-mengkraan.

Complete apparatenset bestaande uit:
- Vaatwasser
- 90 cm rvs blokschouw
- 4-pits inductiekookplaat
- Combimagnetron
- Koeler, nis 88.
- Vanaf 4 apparaten van hetzelfde merk ontvangt u tevens 5 jaar garantie op uw apparatuur!

Afmetingen: 320 cm, Diepte: ca. 60 cm, Hoogte: ca. 217 cm.

Netto verkoopprijs € 4.750,- (Afhaalprijs)