Begeleiding

Ontwerp/advies

Voor een doordacht ontwerp van uw keuken nemen wij alle tijd. Samen met u worden alle wensen besproken en verwerkt in het ontwerp. Omdat een keuken een te grote investering is om snel te beslissen, nemen wij alle tijd om u deskundig te adviseren en maken wij voor u eerst een visuele impressie van uw keuken. Hierdoor krijgt u vooraf een goed beeld van uw toekomstige keuken. Verder vinden we een transparant prijsbeleid van groot belang en dus ontvangt iedere klant een heldere offerte en direct een scherpe prijs. Dit geeft zekerheid, is gebaseerd op eerlijkheid én weet u precies waar u aan toe bent.

Realisatie

U kunt er van uit gaan dat wij de hele installatie tot in de puntjes voor u verzorgen. Allereerst wordt de keuken door ons exact ingemeten en maken wij een installatieschema voor de benodigde aansluitpunten. Vervolgens wordt uw keuken door onze eigen montagedienst vakkundig gemonteerd. Desgewenst zorgen wij ook voor:

  • Demonteren van de bestaande keuken en verwijderen oude wandtegels
  • Het afvoeren van de bestaande keuken/wandtegels.
  • Verleggen/installeren van leidingwerk voor zowel, water, gas en elektra
  • Uitbreiden van groepenkasten
  • Stukadoren van wanden en plafonds
  • Het leggen van tegelvloeren en het zetten van wandtegels
  • Wij zorgen voor een perfecte oplevering. Pas als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook!

 
Nazorg

Bij Verhaegen Keukens wordt met service nog ‘ouderwets' omgegaan. Onder meer door middel van ons uniek archief waarin alle details van alle verkochte keukens sinds 1977 zijn terug te vinden. Voor elke klant worden de gegevens van de keuken bewaard. Op deze manier kunnen wij bijvoorbeeld bij vervanging van apparatuur precies zien welke vervangende apparaten kunnen passen. Wij krijgen regelmatig complimenten van klanten die in het verleden hun keuken bij ons hebben aangeschaft en deze service bij reparatie of renovatie als waardevolle meerwaarde hebben ervaren.

Kom dus gerust eens langs en laat u zich vrijblijvend adviseren en inspireren door onze keukenadviseurs!

Img0205