Terug laten bellen

Laat u terug bellen

077 462 1898

Maak een afspraak

Laat u adviseren

Maak vrijblijvend een afspraak.

Hypermoderne kranen

Grohe Minta Touch
Kranen worden steeds innovatiever. De Minta Touch kraan van Grohe is hier een mooi voorbeeld van. Dankzij de Easy Touch-technologie reageert de kraan op iedere aanraking. Raak de kraan bijvoorbeeld eenvoudigweg aan met de rug van je hand, pols of onderarm om hem aan te zetten, waardoor de kraan altijd schoon en hygiënisch blijft. Ideaal wanneer u net een taart aan het bakken bent en geen schone handen heeft om de kraan aan te zetten. De intensiteit en temperatuur van de waterstroom kunnen worden aangepast.

Miscea Kitchen Kraan
De Miscea Kitchen kraan gaat nog een stapje verder. Deze kraan hoef je niet eens aan te raken, maar deze let op beweging in de lucht! Een veeg naar links en het water wordt warmer, een veeg naar rechts en het water koelt af. Tevens heeft de kraan een ingebouwde zeepdispenser. Uit een recente studie van de Engelse Raad van Hygiëne is gebleken, dat de meeste keukenkranen besmet zijn met schadelijke bacteriën. Deze keukenkraan is uiterst hygiënisch en zeer geschikt in elke woonkeuken maar ook uitermate geschikt voor tandartspraktijken, zorginstellingen, ziekenhuizen, laboratoria, bedrijfskeukens, kantoren, kuuroorden en overige ruimtes waar hygiëne een zeer groot belang heeft.

Kokend water kraan (3-in-1 kraan)
Een ander voorbeeld van een moderne kraan is de 3-in-1 kokend water kraan. Eén kraan voor koud, warm en kokend water. Bij 3-in-1 kranen is een mengkraan en een kokend water kraan verenigd. Binnen slechts enkele seconden genieten van een kop thee, even snel de rijst koken of soep bereiden. Vanzelfsprekend is ook aan veiligheid gedacht. De kranen kennen een kinderbeveiliging (trek-draaigreep) en door een geïsoleerde uitloop bestaat er geen kans op verbranding. Uiteraard krijgt u bij deze duokraan een eenvoudig te monteren combiboiler voor het hete water geleverd. Tevens zijn dit soort kranen leverbaar in chroom en rvs.

Kokend water kraan (5-in-1 kraan)
Een ander voorbeeld van een moderne kraan is de 5-in-1 kokend water kraan. Eén kraan voor koud gefilterd, bruisend, koud, warm en kokend water. Bij 5-in-1 kranen is een mengkraan en een kokend water kraan verenigd. Binnen slechts enkele seconden genieten van gefilterd kraanwater, een kop thee, ''spa rood'', even snel de rijst koken of soep bereiden. Door een geïsoleerde uitloop bestaat er geen kans op verbranding. Bij deze alleskunner heeft men buiten de kokend water boiler ook ruimte nodig voor de waterfilter en de koolzuurfles.


Terug naar overzicht