Terug laten bellen

Laat u terug bellen

077 462 1898

Maak een afspraak

Laat u adviseren

Maak vrijblijvend een afspraak.

Keramiek XL

TNO-getest: ongekend hittebestendig

U kiest voor een keuken met een strak Italiaans design? Of droomt u van de warme aardetinten van Toscane? Verhaegen Keukens levert het perfecte aanrechtblad voor u: Keramiek XL. Dit uit Italië afkomstige designblad kan in tegenstelling tot alle andere natuurlijke materialen volkomen egaal van kleur, waardoor het een onvergelijkbare uitstraling heeft. Dat het ook nog eens een van de meest gebruiksvriendelijke bladen is, is mooi meegenomen!

Met zijn 100% kleurvaste oppervlak kan het Keramiek XL blad de keuken vele gezichten geven en voor zowel verrassende als esthetische effecten zorgen, doordat het zich goed laat combineren: met de achterwand en de randafwerking, maar ook met andere materialen zoals rvs. Voor een extra robuust uiterlijk kunt u het blad nog laten opdikken naar 6, 8 en 10 cm.

Uiterst gebruiksvriendelijk
Keramiek XL heeft echter niet alleen allure door zijn unieke en warme kleuren, maar is volgens het TNO-rapport ook nog eens zó hittebestendig dat schalen uit de oven er rechtstreeks op kunnen worden gezet en een gehard glazen beschermingsplaat voor de achterwand (om deze tegen open vuur te beschermen) overbodig is. Bovendien is het bijzonder krasbestendig: waar graniet een hardheid heeft van 6,8 op de schaal van Mohs, heeft Keramiek XL een hardheid van 8. Verder is Keramiek XL watervast, vlekbestendig, hygiënisch en onderhoudsarm. Dankzij deze eigenschappen behoort dit keukenblad tot de top van gebruiksvriendelijke werkbladen.

Uiteraard is het Keramiek XL werkblad in onze showroom te bewonderen.

Terug naar overzicht