Terug laten bellen

Laat u terug bellen

077 462 1898

Maak een afspraak

Laat u adviseren

Maak vrijblijvend een afspraak.

PlasmaNorm® Recirculatie afzuigkap.

In sommige nieuwbouwwoningen vanaf 2010/2011 kan het zijn dat u géén luchtafvoer meer naar buiten mag maken in verband met mechanische ventilatie. Op het moment dat u dat wel gaat doen in een dergelijk energiezuinige woning is de kans groot dat door het vermogen van de afzuigkap de mechanische ventilatie van streek raakt waardoor uw woning niet meer de gewenste temperatuur kan behalen. Tegenwoordig zijn ook hier gelukkig enkele goede oplossingen voor.

PlasmaNorm® Recirculatie afzuigkap.
Deze buitengewone techniek is een echte probleemoplosser voor energiezuinige woningen en in gevallen waar de grenzen van conventionele luchtafvoer zijn bereikt en geen afvoer naar buiten mogelijk is. Tevens bespaard u de meerkosten uit omdat u geen dure en moeizame bouwkundige aanpassingen aan de keuken moet laten doen om toch een luchtkanaal te krijgen. Dit zorgt er tevens voor dat u vrij bent in het ontwerp van de keuken.

Hoe werkt het PlasmaNorm® Recirculatiesysteem?

De afgezogen lucht en kookdampen worden door de vetfilters ontdaan van vetten en overige verontreinigingen. Na deze voorfiltering, wordt lucht door een op plasma gebaseerde reactie en oxidatie gevoerd. In het hoogspanningsveld van Airo Design PlasmaNorm® recirculatiefilter ontstaat een reactie en oxidatieproces waardoor hinderlijke geuren en verontreiniging worden vernietigd, zoals virussen, pollen, bacteriën enz.. Kortom alle verontreiniging die zich in de lucht bevinden worden vernietigd. De tot nu toe niet geoxideerde verbindingen worden in het koolstoffilter opgevangen en daar worden deze verbindingen alsnog geoxideerd zodat de lucht compleet gezuiverd is voordat deze de keukenruimte in wordt geblazen.
Het hoogwaardige koolstof fungeert in deze behandeling ook om de resten ozon die in het zuurstof achterblijven volledig te verwijderen. Deze hoogwaardige koolstof heeft een extreem lange stand tijd, omdat deze tijdens bovenstaand proces zichzelf regenereert. U hoeft deze koolstoffilter slechts ca. 1 keer in de 10 jaar te vervangen!

Terug naar overzicht