Terug laten bellen

Laat u terug bellen

077 462 1898

Maak een afspraak

Laat u adviseren

Maak vrijblijvend een afspraak.

Verhaegen Keukens al generaties een betrouwbare partner voor uw keuken.

Verhaegen Keukens werkt reeds met de tweede generatie in haar keukenspeciaalzaak en we bedienen daarbij al diverse generaties klanten. Dat klanten terugkomen en ook volgende generaties zich bij Verhaegen Keukens melden zien wij als een graadmeter voor ons succes en wij streven ernaar dat zo te houden.

De formule die we al jaren hanteren is gebaseerd op traditionele waarden als vakmanschap en deskundigheid, kwaliteit, service, persoonlijke betrokkenheid, sfeer en vertrouwen. De klanten weten dat naar waarde te schatten en onze beloning is een blije klant.

We zijn een klein familiebedrijf, gastvrij, vriendelijk open, eerlijk en “gewoon”. We zijn erop gericht de keuken van de klant te ontwerpen voor de klant en we maken onze afspraken waar. Ook na de levering zijn wij beschikbaar voor het beantwoorden van vragen en het leveren van de service die u van een keukenspeciaalzaak verwacht. 

U hebt binnen onze organisatie één aanspreekpunt voor het gehele proces van ontvangst en ontwerp t/m de plaatsing van de keuken en daarna. Indien u dat wenst verrichten we ook bijkomende werkzaamheden zoals demontage van de bestaande keuken, kleine bouwkundige aanpassingen en het noodzakelijke installatiewerk. De medewerkers waarmee u te maken krijgt zijn deskundig en klantgericht, alert en oplossingsgericht.

De betrouwbare leveranciers waarmee we vaak al decennialang samenwerken zijn vertrouwd met onze waarden en leveren de kwaliteit die we zo belangrijk vinden.

Als keukenspeciaalzaak leveren we niet alleen keukens, maar ook inbouwapparatuur, vrijstaande keukenapparaten, keukendeurtjes, werkbladen, rugwanden, onderdelen, kranen, verlichting en andere keuken-accessoires voor bestaande keukens. Met uw vragen over een keuken bent u bij ons aan het juiste adres.
We ontvangen u graag in onze showroom om uw wensen en gedachten te horen en maken ook van u graag een blije klant.

Terug naar overzicht