Keuken Roermond

Keuken Roermond nodig? Bent u op zoek naar een nieuwe keuken in Roermond of omgeving? Kom dan zeker eens langs bij Verhaegen Keukens in Kessel, de keukenspeciaalzaak voor Roermond en omgeving.

In Noord-Limburg is Verhaegen Keukens al vele jaren een begrip als het gaat om mooie kwaliteit keukens in diverse stijlen. U vindt bij Verhaegen Keukens moderne, strakke keukens, maar ook authentieke, landelijke keukens. Uiteraard heeft u altijd de keuze uit keukens met greep of greeploos en bent u bovendien bij ons aan het juiste adres voor alle accessoires voor de inrichting van uw keuken en keukenapparatuur.

Wat zijn uw keukenwensen? Verhaegen Keukens denkt graag met u mee om een keuken te vinden die helemaal aansluit bij uw woning, stijl en natuurlijk uw portemonnee. Wij zijn een familiebedrijf en onderscheiden ons daarmee van de massa keukenwinkels. Verhaegen Keukens is echt een keukenspeciaalzaak waar wij verder kijken en graag met u meedenken. Maatwerk voor uw keuken is voor ons een mooie uitdaging die wij maar al te graag aangaan! Eén van onze merken is Schmidt Keukens, in het uitgebreide aanbod van hun keukens is ongetwijfeld ook voor uw smaak en budget een keuken te vinden.

Compleet assortiment keukenaccessoires

Bij Verhaegen Keukens bent u aan het juiste adres voor uw complete keuken. Naast de keuken zelf leveren wij ook losse inbouwapparatuur, vrijstaande keukenapparaten, keukendeurtjes, werkbladen, rugwanden, onderdelen, kranen, verlichting en andere keukenaccessoires voor bestaande keukens. 


Keuken Roermond

De zoektocht naar uw droomtocht eindigt vast en zeker bij Verhaegen Keukens in Kessel, nabij Roermond. Ons team van specialisten staat voor u klaar en u kunt zeker zijn van een eerlijk advies dat voor u op maat wordt gemaakt. Wij leveren keukens in elke gewenste prijsklasse en kopen deze direct in bij de fabrikanten in. Hierdoor hanteren wij direct de scherpste prijs. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan daarbij altijd voorop. 

Wij heten u graag van harte welkom in Kessel, op Markt 31B voor een bezoek aan onze mooie showroom waar u al een groot aantal keukens kunt zien. Een keuken kopen bij Verhaegen Keukens is een feest! Zien wij u binnenkort ook?

 

Maak een afspraak met Verhaegen Keukens Roermond