Keukens Venlo

Op zoek naar een keukenspecialist omgeving Venlo? Kom dan eens langs bij Verhaegen Keukens te Kessel waar u nog echt persoonlijk wordt geholpen. Samen met u zoeken we de keuken die echt bij u past, zowel qua uitstraling als budget. 

Wij begeleiden het gehele traject, van het uitzoeken van uw nieuwe keuken tot het volledige plaatsen van de keuken in uw woning. Ook voor renovatie van keukens bent u bij ons aan het juiste adres. En zoekt u losse inbouwapparatuur of bijvoorbeeld vervanging van het werkblad? Kom dan zeker eens langs bij Verhaegen Keukens. Wij heten u van harte welkom!

Komfortkeukens voor wie een jaartje ouder wordt

Wordt u een jaartje ouder, overweeg dan eens een komfortkeuken van Verhaegen Keukens. Voor senioren een ideale keuken door speciale kenmerken zoals een 70 cm diep werkblad dat in hoogte verstelbaar is, speciale spoelkast- en kookplaatkastoplossing die ook rolstoelvriendelijk zijn en/of kunnen worden, liftboy in bovenkasten die eventueel ook elektrisch geopend kunnen worden, apparatuur op werkhoogte (vaatwasser/oven/combi), goede grepen op de keuken, praktische regaal- en/of schuifdeurkasten en een temperatuurbegrenzer op warmwater leiding. Meer informatie over een komfortkeuken of een vrijblijvende afspraak? Neem dan contact op met Verhaegen Keukens.

Keukens Venlo

Woont u in Venlo en zoekt u een nieuwe keuken? Bijvoorbeeld omdat u een nieuwe woning heeft gekocht of omdat uw huidige keuken aan vervanging toe is? Verhaegen Keukens is gevestigd in Kessel, dichtbij Venlo en een bedrijf met een jarenlange historie op het gebied van keukens. We durven ons dan ook met recht een keukenspecialist in de regio Venlo te noemen en werken nog altijd volgens de oorspronkelijke gedachte van service en kwaliteit, maar uiteraard wel met moderne keukens en keukentechnieken. In onze showroom is een groot aanbod aan keukens te zien, maar ook denken we graag mee d.m.v. een 3d tekening van uw nieuwe keuken.

Ja, ik maak graag een afspraak