5 september 2023

Bora X BO

Stomen tot in de perfectie.
Of het nu gaat om krokant gebraad, heerlijke groenten of luchtige en lichte, goudbruine croissants: dankzij de zachte en gelijkmatige stoomopwekking levert de BORA X BO perfecte kook- en bakresultaten – zelfs  wanneer u drie gevulde bakplaten tegelijk naar binnen schuift. De automatische stoomafzuiging garandeert dat er bij het openen van de deur geen hete stoom in de ruimte ontsnapt. De BORA X BO kan braden, bakken, stomen en nog veel meer. De bediening is bovendien kinderspel, en na het gebruik is het systeem heel gemakkelijk weer brandschoon te krijgen.

Schone lucht en vrij, onbelemmerd zicht
Zo behoudt u altijd een goed zicht: De BORA X BO voorkomt dat je stoom in je gezicht krijgt bij het openen van de deur. Door de automatische stoom-afzuiging wordt de stoom vóór het automatisch openen van de deur  ontvocht, afgekoeld, gefilterd en via de achterzijde weggeleid. Het actieve-koolfilter absorbeert daarbij alle  geuren, zelfs die van vis. Dankzij de multilevel-led-ovenverlichting zie je de gerechten door de ovenruit in realistische kleuren, en dat op drie niveaus.                   

Eenvoudige bediening
De bediening van de BORA X BO verloopt via een groot 19-inch-display, dat indien gewenst ook omhoog kan worden geklapt. Het display reageert net zo comfortabel op aanrakingen als een smartphone. En dankzij de talrijke vooraf geconfigureerde programma’s en de intuïtieve gebruikersbegeleiding wordt koken kinderspel!   

Reinigen in en handomdraai
Ovenruimte vuil? Geen probleem! De BORA X BO verwent u met een intensieve reiniging en een droogprogramma – afvegen is daarbij niet nodig! Met behulp van de X BO-reinigingscartridge (tweekamersysteem) wordt de ovenruimte in een handomdraai weer brandschoon – net zoals de borden en kopjes in de vaatwasmachine! 

Topprestatie/Beste kookresultaat
Beter kan niet: de BORA X BO blinkt uit met haar bijzonder gelijkmatige kook- en bak resultaten en optimale warmteverdeling. Uw gerechten zullen ook perfect zijn wanneer u alle drie de inschuifniveaus tegelijk gebruikt. Als u bijvoorbeeld veel croissants tegelijk maakt op drie bakplaten, zullen ze allemaal lekker smaken.

Perfect ontwerp
Door het zwarte inbouwframe en het minimalistische design is de BORA X BO een echt kunstwerk. Het 19-inch-display heeft erg duidelijke iconen en is naadloos geïntegreerd in het geheel, dat nog mooier wordt door de stijlvolle ovenruimte van roestvrij staal.