25 september 2023

Celsius°Cooking™

Koken als een sterrenchef. Ook u kunt het nu, met de nieuwe ATAG inductiekookplaten met Celsius°Cooking™. Voortaan heeft men de mogelijkheid om per kookzone de temperatuur tot op de graad en seconde nauwkeurig in te stellen. Niet voor niets werden de ATAG inductiekookplaten met Celsius°Cooking™ bekroond met de prestigieuze iF DESIGN AWARD. 

Keer op keer hetzelfde resultaat
Omdat men tot op de graad nauwkeurig kookt, lukt elk gerecht keer op keer perfect. Precies met de smaak en structuur die u zoekt, precies afgestemd op wat u wilt. Met ATAG Celsius°Cooking™ kan geen gerecht meer mislukken.

Nooit meer stress tijdens het koken
ATAG Celsius°Cooking™ biedt u overzicht en controle. Men hoeft bijvoorbeeld niet meer bang te zijn dat gerechten aanbranden of te gaar worden. De pannen koken niet meer over. Men kan met een gerust hart de tafel mooi dekken, terwijl het perfecte gerecht automatisch wordt bereid.

Veiliger en schoner
ATAG-kookplaten met Celsius°Cooking™ zorgen voor temperatuurbeheersing daar waar het nodig is. Men heeft dus nooit meer last van verbrande boter of olie. Er wordt altijd een veilige aansluiting op de bestaande elektrische groepenkast gemaakt. Bovendien zijn de kookplaten voorzien van een automatisch kinderslot en een stevige roestvrijstalen stootrand.