Terug laten bellen

Laat u terug bellen

077 462 1898

Maak een afspraak

Laat u adviseren

Maak vrijblijvend een afspraak.

Historie


Mogen wij ons even aan u voorstellen?

Verhaegen keukens is een zelfstandige keukenspeciaalzaak en een echt familiebedrijf. We zijn trots op onze eigen identiteit en bewust geen onderdeel van een of andere keten. Wij willen u namelijk op uw wensen kunnen bedienen en ons daarbij niet gebonden hoeven voelen door de beperktheid van een bepaald assortiment of een prijsniveau moeten hanteren omdat ergens in het land een duur hoofdkantoor staat dat ook nog betaald moet worden. Daarbij hebben wij géén opdringerige verkopers maar deskundige keukenadviseurs en zijn kwaliteit en service bij ons geen loze kreten maar staan beiden hoog in ons vaandel.

Vanuit het pittoreske maasdorp Kessel levert Verhaegen Keukens al zo'n 40 jaar kwaliteitskeukens door heel Limburg en zelfs ver daar buiten. Geert Verhaegen, oprichter en naamgever van ons bedrijf, had al sinds de oprichting in 1977 samen met zijn vrouw Toos, een zeer unieke manier van zakendoen. Door de ongedwongen en gezellige sfeer in de winkel en persoonlijke benadering hebben zij door de jaren heen aan vele duizenden mensen een keuken mogen leveren. Dat men tevreden was over de gedane aankoop blijkt wel uit het feit dat inmiddels menige klant terug is gekomen om zijn of haar tweede keuken te kopen. Er zijn er zelfs die aan hun derde bezig zijn. Mensen verhuizen nog wel eens, ziet u. Eerlijkheidshalve moeten wij bekennen dat er inmiddels ook wel eens eentje aan vervanging toe was. Maar ja, mag het even, na zo'n 40 jaar!

En niet alleen voor een complete keuken kwamen en komen klanten van heinde en verre naar Kessel. Inmiddels is in menige keuken (al dan niet van Verhaegen Keukens) wel een scharniertje, werkblad of apparaat van Verhaegen Keukens te vinden.
 
Omdat ook Geert Verhaegen het ooit rustiger aan wilde gaan doen heeft hij in 2002 een gedeelte van de aandelen verkocht aan Leo Burhenne. Leo is sinds 1987 verslingerd aan het keukenvak en vanaf 1990 werkzaam als keukenadviseur bij Verhaegen Keukens. Na het plotselinge overlijden van Geert Verhaegen in 2004, is de zaak verder overgenomen en voortgezet door Leo Burhenne.

In 2005 kwam zijn vrouw (Anita), in 2006 kwam de eerste zoon (Kevin) en in 2017 kwam de andere zoon (Patrick) het team van gedreven en kundige medewerkers versterken. Samen verenigen zij het beste van nu (moderne keukentechniek) met het goede van toen (de oorspronkelijke uitgangspunten van Verhaegen Keukens):

  • service, (ook nádat u betaald heeft)
  • persoonlijk en eerlijk advies,
  • betrouwbaarheid,
  • betaalbare kwaliteitskeukens

Daar staat Verhaegen Keukens voor, al ruim 40 jaar een zaak van vertrouwen!