Terug naar overzicht

Fam. Smedts - Belfeld

Door een verbouwing van onze keuken zijn we bij Verhaegen keukens gaan kijken, we hadden hier al vaker goede dingen over gehoord. Ik moet zeggen dat is niks teveel gezegd. Toen we de showroom binnenkwamen konden we eerst eens rustig rond kijken, op andere plaatsen vliegen ze al meteen op je af met allerlei vragen en krijg je niet rustig de tijd meer om rond te kijken. Daarna zijn we met Leo aan tafel gaan zitten, met een kopje koffie, en hebben we onze ideeën en wensen verteld. We hadden zelf al goed voor ogen wat we graag zouden willen met de nieuwe ruimte. Dit heeft Leo mooi uitgewerkt met nog heel veel tips en ideeën van zijn kant. We zijn nog een aantal keer terug geweest en werden steeds met dezelfde hartelijkheid en geduld ontvangen.
Uiteindelijk zagen we onze droomkeuken mooi uitgewerkt in 3D op de computer, in 1 woord SUPER. Maar toen hij afgelopen december geplaatst werd was het werkelijk GEWELDIG. We genieten er volop van en alles zit perfect op de plaats waar we het makkelijk en handig kunnen gebruiken. Dankzij de goede adviezen van Leo. De service is echt wat je noemt voor deze tijd nog "ouderwets" je bent geen nummer maar een persoon. Er wordt op alles vriendelijk en adequaat gereageerd en gehandeld, en zeg eens eerlijk waar vindt je dat nog in deze tijd van drukte en dat er niet eens tijd meer is voor een vriendelijk en hartelijk gesprek.

Voor onze volgende keuken weten wij waar we naartoe zullen gaan: Verhaegen keukens!!

Leo, en het hele team van Verhaegen keukens, héél erg hartelijk bedankt voor het verwezenlijken van onze super droomkeuken. Met een speciaal woordje van dank aan de monteur Jan Peters.

Paul en Yvonne Smedts uit Belfeld
(1e keuken van Verhaegen Keukens)

Andere Referenties