Terug naar overzicht

Fam. Van Weert - Baarlo

Onze eerste eigen keuken was ook van Verhaegen keukens, na 25 jaar was de keuken nog niet aan vervanging toe. We waren al jaren een grote verbouwing aan het plannen en uiteindelijk nam de verbouwing meer concrete vormen aan. Een idee was om de bestaande garage met het huis te verbinden en hierin een nieuwe leef keuken te realiseren.

Als voorbereiding zijn we maanden voordat de bouw begon gaan rond kijken om ideeën op te doen. Het moest namelijk geen standaard keuken worden, maar een kookeiland met een luxe apparatenwand. Het geheel moest passen in een meer nostalgische omgeving met een balken plafond. In veel keukenzaken merken we dat de showroom opstellingen fors geprijsd zijn. Een aantal zaken geeft in gesprekken aan, of adverteren dat we 40 - 50 % korting krijgen. We besluiten een afspraak te maken bij Verhaegen keukens die ons immers 25 jaar geleden ook prima geholpen heeft.  De showroom is ten opzichte van veel andere zaken aan de kleine kant , maar je merkt als je er rondloopt dat alles wat er moet zijn voorhanden is en dat je eigenlijk toch nooit de opstelling vindt die je zelf voor ogen hebt of die passend is binnen budget en bestaande afmetingen. Tijdens het eerste gesprek wordt er eerst geïnformeerd wat onze wensen zijn en op die basis een situatie schets gemaakt. Tevens wordt bekeken wat de wensen gaan kosten. Dit vonden wij heel prettig om te horen dat er geteld wordt met netto prijzen en niet waar later met nog eens onderhandelen zomaar een groot gedeelte van afgaat. We voelden ons als klant zeer serieus genomen. We kregen goede adviezen wat uiteindelijk leidde tot een prima ontwerp en een passend prijskaartje. De realisatie was ruim een half jaar later in die tijd en ook tijdens de realisatie hebben we gemerkt dat er op een zeer correcte en adequate manier zowel via de telefoon en email met elkaar gecommuniceerd werd.

De keuken werd geplaatst door een vakman die al vele jaren ervaring had, zelfs het plaatsen van het grote (loodzware) werkblad ging perfect.

Inmiddels genieten we alweer enige tijd van onze nieuwe keuken, van alle gemakken voorzien. En denken we met plezier terug aan de tijd van voorbereiding en realisatie. O ja ik zou het bijna vergeten, bij het plaatsen bleek dat een deurtje er niet mooi uitzag en dat er krasjes op een handvat zaten, binnen twee weken was dit euvel verholpen en was alles perfect.

Vanaf deze plek Leo Burhenne en medewerkers bedankt voor de prettige samenwerking en de goede service.

Fam. Van Weert, Baarlo
(2e keuken van Verhaegen Keukens)

Andere Referenties