Schmidt Keukens

Verhaegen Keukens is leverancier van het mooie keukenmerk Schmidt Keukens, één van de grootste keukenfabrikanten van Europa. Schmidt Keukens kenmerken zich door de uitstekende kwaliteit en aantrekkelijke prijs. De keukens zijn er in diverse stijlen zoals landelijk, romantisch, maar ook een designkeuken met hoogglans kastjes is mogelijk bij Schmidt Keukens. Dit brede aanbod zorgt ervoor dat wij er trots op zijn een officieel dealer van Schmidt Keukens te zijn.

Schmidt keukens

Kwaliteit van Schmidt Keukens

Maryville is een populair model uit het assortiment Schmidt keukens. Deze keuken is verkrijgbaar in vele kleuren en opstellingen. De keuken heeft stijlvolle houten frontjes waarbij de houtstructuur goed zichtbaar is. Naast het model Maryville is er ook het model Bolero. Ook dit model is in vele opstellingen en uitvoeringen leverbaar. Onze keukenadviseurs vertellen u er graag meer over in de showroom.

De kastjes van Schmidt keukens worden gemaakt van 19 mm dik plaatmateriaal. Alle deuren en laden zijn voorzien van het soft-close systeem waardoor ze nooit onverwacht hard dichtvallen. De kasten worden in de fabriek op traditionele, duurzaam wijze in elkaar gezet met houten pennen en lijm. 

In de showroom van Verhaegen Keukens te Kessel staan diverse modellen van Schmidt Keukens opgesteld. Kom eens langs of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze keukenadviseurs.

Verhaegen Keukens is de keukenspecialist van Kessel en omgeving, waaronder Roermond en Venlo. Veel klanten vinden hun weg dankzij onze uitgebreide vakkennis en persoonlijke benadering die erg belangrijk is voor ons.