18 november 2023

Showroomkeuken Ballerina Riva

Deze prachtige luxe keuken met hoogglans glasoptiek fronten in combinatie met de een warm houtdecor mag onze showroom gaan verlaten. De kasten zijn aan de binnenkant in een zachte aardetint. Alle fronten en lades zijn voorzien van demping.

De keuken bestaat uit een 1,6 cm dikke stollenwand, 90 cm brede én extra diepe ladeblok, 60 cm brede luxe AEG vaatwasser met comfortlift, 60 cm brede spoelkast inclusief afvalemmer, 60 cm brede en extra diepe ladeblok, 1,6 cm dikke stollenwand. 3x 90 cm brede bovenkasten met klepdeur en geïntegreerde ledverlichting die zowel naar beneden op de aanrecht schijnt als in de bovenkast, de bovenkasten zijn links en rechts afgewerkt met een 1,6 cm dikke stollenwand. Aan de overkant staat een 1,6 cm dikke stollenwand, 60 cm brede hoge kast met 1 draaideur en daarachter een 178 cm Pelgrim koeler, een 60 cm brede hoge kast met een AEG combi en AEG combi-stoomoven, een 60 cm brede kast uitgerust met binnen(korf)laden en een 1,6 cm dikke stollenwand op het eind en over de bovenkasten heen. 

Op de keuken ligt een 75 cm diep kunststof werkblad in de kleur Rustsy (roest-look) met een geïntegreerde luxe rvs Franke spoelbak, een rvs kraan en een Bora kookplaat. De smetlijsten op het werkblad zijn ook inbegrepen. 

Als laatste zijn de ledstrips die voor de plintverlichting zorgen ook inbegrepen.

Afmetingen keuken: 273,7 cm en de hoge kasten 183,2 cm.
 
Netto verkoopprijs € 22.474,- NU voor € 9375,- (Afhaalprijs)